Så himla mycket vuxenpoäng!

Hör och häpna – jag och Camilla ska flytta ihop! Och inte bara flytta ihop som att någon ska flytta in hos den andra, utan nej – vi ska köpa en lägenhet tillsammans! Alltså köpa, som i bostadsrätt. Som i att äga sitt boende. Alltså, snacka om att jag känner mig vuxen. Dels att köpa ett boende, men också att flytta ihop med någon så pass seriöst att man köper ett boende tillsammans. Ta lån tillsammans. Planera en framtid tillsammans. Jag har absolut inga tvivel kring Camilla om det verkar så, men jag måste ändå liksom poängtera hur stort jag tycker att det här är. För det är ju absolut inget som man ska göra lättvindigt.

Gå på visning
Vi har redan varit på några visningar, och jag tycker alltid att det känns så underligt att gå in i någon annans hem och försöka få en uppfattning om hur det vore att bo där. Men det är fina lägenheter i alla fall. Eller, ja, det varierar ju. Men det är finare än vad jag kanske trodde i den prisklass vi tittar på. Vissa saker behöver fixas till förstås, men jag är inte rädd för att kavla upp ärmarna och måla eller tapetsera om. Och så med lite nya möbler på det så tror jag att det blir jättebra. Någon lägenhet vi tittade på hade ganska slitna köksluckor, men sådant går ju också att måla om. Eller byta ut för den delen. Jag har bland annat kollat upp www.malarkok.se som kan specialtillverka luckor efter befintliga stommar om det skulle vara så att de inte har standardmått som är enkla att hitta luckor till.

Så spännande!
Det ska bli så himla kul det här! Jag längtar verkligen efter att vi ska få vårt eget lilla hem. Räkna med att jag kommer att skriva en del om det här på bloggen. Det kommer bli hur bra som helst!

mars 13, 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *