Om bloggen

Hej och hallå!

Det är jag som är Gustav ”Gaffab” Bengtsson, och det här är min blogg. Jag startade den här bloggen för att ha någonstans att skriva om mina intressen och om sådant som jag tycker är roligt och intressant. Det är ju populärt att ha en blogg nu för tiden, så varför inte prova på! Förhoppningsvis kan jag ge någon inspiration, en insikt eller kanske bara ett gott skratt med mina texter.

Jag kallas om sagt för Gaffab, och det är därför jag har valt att kalla bloggen för det. Smeknamnet har följt med mig sedan barnsben och det var min yngre bror som hittade på det. Fast hittade på är kanske fel ord, han kallade mig helt enkelt för det när han var liten och inte hade lärt sig att prata ordentligt, och sedan började alla andra också att kalla mig för det. Gaffab är helt enkelt jag, och jag har till och med tatuerat det på min arm.

Jag är en glad 25-åring som älskar spel, film och musik, och det är också det jag skriver mycket om i min blogg. Man skulle väl kunna säga att jag är lite av en tekniknörd, för jag tycker om att ha det senaste och bästa vad gäller speldator, teve, högtalare och så vidare. Jag uppskattar helt enkelt att uppleva spel, film och musik med bra kvalitet.

Den här bloggen handlar dock inte bara om mina intressen utan också om andra roliga saker. Jag skriver om lite allt möjligt, och det kan vara allt från saker som händer i min vardag till bra saker jag vill tipsa om eller spännande saker som jag hittar. Det är helt enkelt en blogg om det mesta, men var beredd på att den handlar mycket om just spel, film och musik!

Jag hoppas att ni gillar min blogg och ni får mer än gärna lämna en kommentar. Tipsa mig om en bra film eller en bra artist eller be mig att skriva om något som ni är nyfikna på. Jag vill helt enkelt höra från er och vad ni tycker om min blogg, för det är ju trots allt för andras skull man skriver. Annars hade man lika gärna kunnat skriva dagbok. Så ös på med kommentarer!