Mina intressen: Spel

wowJag gillar som sagt spel, och det är mest dataspel även om jag också ibland spelar TV-spel. Jag har ett Wii och jag brukar bland annat spela lite Legend of Zelda och Need för Speed, men mest spelar jag på datorn och då är det framförallt World of Warcraft som gäller. Jag är dock inte en sådan som sitter och spelar med andra och raidar runt, utan jag spelar för mig själv utanför PVP-läget. Jag gillar helt enkelt att bara befinna mig i spelet, göra quests, upptäcka nya världar och utveckla mina karaktärer. Så på så sätt är jag väl inte den typiska spelaren, om man säger så.

Jag har alla expansionspaket till World of Warcraft och jag har i dagsläget tre karaktärer som jag spelar med. Min troll/hunter är högst levlad, och där väntar jag väl egentligen bara på att ett nytt expansionspaket ska komma så att jag kan fortsätta spela. Spela kan jag visserligen göra, men det går inte att levla mer och då känns det lite ovärt. Den näst högst levlade är en worgen/rouge, och jag gillar verkligen hur de har lagt upp spelet vad gäller worgen-karaktärerna. Att man börjar som människa och sedan blir biten och successivt förvandlas till varulv är ju bara för bra! Den tredje högst levlade är en night elf/druid.

Jag gillar att utforska olika slags karaktärer, men det jag gillar mest är nog ändå hunter. Det känns som att de är överlägsna när det gäller fighter eftersom man bara skickar fram sitt pet och sedan står i bakgrunden och skjuter utan att förlora något liv alls. Om ens pet dör är man förstås lite mer illa ute. Även rouge gillar jag skarpt eftersom man kan gå in i skuggorna och vara osynlig och slippa slåss med sådana man bara vill passera. Lite så tänker jag och det var lite om vad jag spelar!

januari 20, 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *