Mina intressen: Skateboard

Jag kom precis på att jag inte har berättat om mitt skateintresse. Jag har ju skrivit om spel, musik och film så då är det väl inte mer än rätt att jag skriver om skateboard också. Jag har skejtat till och från sedan jag var en liten grabb.

När man växer upp på ett lite mindre ställe så finns det inte så mycket att göra, och då kan skateboarden bli en trogen vän. Jag har spenderat många timmar i återvändsgränden bredvid mitt föräldrahem där jag hade ett rör som jag försökte sätta trick på. Jag drömde om en egen liten miniramp och började faktiskt också bygga på en, men det rann ut i sanden.

Nu för tiden skejtar jag inte lika ofta, men när andan faller på tar jag en tur. Det blir mest streetåkning där jag drar runt och myser. Skatetrick är färskvara och måste underhållas, så jag lär mig inte så många nya grejer nu för tiden. Jag slipar mest på de jag redan kan. Rörelserna sitter kvar, men det är svårare att sätta tricket när man är lite ringrostig.

Det är faktiskt bra träning att skejta. Det beror förstås på vad man gör och hur mycket man anstränger sig, men någon timme med skateboarden får definitivt upp pulsen och det är ju en bonus. En del tycker att skateboard bara är något för yngre, men det finns många gamla rävar som skejtar. Skateboard är ett bra sätt att förena nytta med nöje!

skate

oktober 10, 2014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *