Jag vill ha mjukt bröd

Det finns en anledning till varför det både finns mjukt bröd och hårt bröd. Mjukt bröd köper man när man vill äta mjukt bröd, och vill man äta hårt bröd så köper man hårdbröd. Därför kan jag inte förstå varför någon köper mjukt bröd för att sedan låta påsen ligga öppen så att brödet blir torrt och hårt. Inte när det finns så geniala uppfinningar som till exempel påsklämmor. Man sätter bara på en klämma, det tar max en sekund, och så håller brödet sig färskt och mjukt.

Vardagen gör sig påmind
Okej, jag kanske är lite av kläm-polis (jag tror till och med att jag har skrivit om klämmor någon gång förut i bloggen), men det har visat sig att min kära flickvän Camilla inte är av samma uppfattning som jag när det gäller mjukt bröd. Inte så att hon direkt vill att brödet ska bli torrt och hårt, men hon kan inte låta bli att slarva med brödpåsen, och det är något som får mig lite irriterad, för att uttrycka det milt.

Gott vitt bröd.

Inte så kul när det blir torrt.

Nu ska ni inte tro att vi har stora bråk om det här. Nej, jag skriver det här med glimten i ögat, även om det faktiskt är ett riktigt problem för mig. Men jag antar att vi har kommit förbi hela den där nyförälskelsefasen nu och gått vidare till den fas där man faktiskt börjar inse att ens partner faktiskt är kapabel till att ha dåliga sidor, något som man innan trodde var helt omöjligt. Men jag är inte ledsen över det. Alla har dåliga sidor, och det är ganska skönt att komma in i en vardag. Det är en naturlig följd liksom.

Och jag är inte den som tänker gå och vara bitter över det här, utan jag gör mitt bästa för att uppfostra henne helt enkelt. Jag försöker lära henne med uppmuntran och beröm, precis som man lär en liten valp att kissa utomhus. Jag har till och med köpt en sats med påsklämmor till henne så att det ska vara enkelt att göra rätt. Det är så en bra partner gör!

maj 13, 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *