Jag är bäst på att köpa presenter

Nähä, om man skulle försöka hålla lite liv i bloggen den här gången då. Något eller några inlägg i månaden ska jag väl i alla fall kunna klämma ur mig. Om nu det ens räknas som att hålla liv i en blogg. Om vi snackar toppbloggare så uppdaterar de ju flera gånger om dagen. Men det är inte riktigt där min ambitionsnivå ligger, om man säger så. Jag gör mest det här för min egen skull, för att det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa om livet. Med det sagt skulle jag ändå gärna vilja veta om det är någon som läser bloggen? Hojta gärna till i kommentarsfältet!

Jul, jul, strålande jul

Det har ju varit jul sedan sist jag skrev och den var väl som vanligt. Äta julmat, öppna någon klapp, se på teve. Vi ger inte så mycket klappar inom familjen längre då vi alla är mer eller mindre vuxna nu. Annat blir det väl när det börjar på att komma barnbarn gissar jag. Men något litet brukar vi i alla fall ge varandra, och om jag får säga det själv tycker jag att jag är en hejare på att ge bort saker. Jag tänker liksom efter lite vad personen faktiskt kan tänkas vilja ha istället för att bara köpa något strunt.

Bli en detektiv
När det gäller att komma på bra julklappar eller presenter så är mitt bästa tips att hålla öron och ögon öppna. Din partner kanske säger något i stil med ”nu är det snart hål i alla mina strumpor”, och ja, då vet du ju vad du ska köpa. Är det roligt att få strumpor i julklapp? Kanske inte det allra roligaste, men det är i alla fall roligare än att gå med trasiga strumpor.

I år köpte jag till exempel ett presentkort hos Fina Mig till Camilla. Jag hörde henne prata med en kompis om att hon gärna skulle vilja använda ekologiskt smink, och då kollade jag förstås upp var man kan köpa det. Hittade Fina Mig på nätet, och vips så hade jag en perfekt julklapp!

januari 12, 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *