I’m back

Isses, det är verkligen länge sedan den här bloggen uppdaterades senast! Över ett och ett halvt år. Det var nästan så jag glömt bort den helt och hållet, men så kom jag på för några dagar sedan att, visst ja, jag har ju en blogg. Kanske jag skulle ta och skriva någonting i den igen? Det kan ju knappast skada, och det är bra att skriva. Man får tänka lite och så, lite introspektion över saker och ting. Faktum är att jag nog har saknat skrivandet en del, trots att jag inte tänkt så mycket på det. Jag tror det legat lite i bakhuvudet att det skulle vara kul att börja skriva lite igen, helt enkelt för att det är roligt.

Vad har jag nu gjort sen senast?
Under den tid jag inte bloggat så har jag gjort en hel del, faktiskt, och jag ska inte tråka ut er med allting. Men en sak som jag vill berätta om är en av de bästa hotellupplevelser jag haft. Inte så att jag bott på hotell speciellt många gånger i livet, men det här var ändå någonting alldeles extra. Det var med jobbet, där vi hade vår kick-off på Greenhotel.se. Vi var där ett veckoslut, och även om det var en del jobbrelaterade aktiviteter så hade vi också mycket tid över till att ha roligt och umgås. Och det gjorde vi.

Försökte hitta något att klaga på
Green Hotel är väldigt vackert belägget, och själva hotellet är också det väldigt fin, med en riktigt speciell och atmosfärisk inredning. Det kändes faktiskt nästan inte som ett hotell ibland, vilket inte minst berodde på att personalen gjorde att vi kände oss väldigt välkomna. Jag kan faktiskt inte komma på någonting där Green Hotel inte gjorde ett toppenbra jobb, och då är jag ändå en som tycker om att klaga!

december 11, 2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *