Hotellhelg med tjejen

När jag startade den här bloggen var jag singel, men det är jag inte längre. De senaste fyra månaderna har jag dejtat en tjej (säger man så?) och nu är vi officiellt ett par. Jag har inte velat skriva något om det innan jag visste om det skulle bli något, men nu har jag som sagt en flickvän och då är det väl inte mer än rätt att jag presenterar henne i bloggen. Camilla heter hon och hon är typ världens härligaste tjej. Hon älskar film, precis som jag, så det har blivit en hel del biokvällar på sista tiden.

hotellet

Om några veckor ska vi åka iväg på vår första lilla resa tillsammans. Vi ska nämligen bo på hotell över en helg. Det ska bli supermysigt! Jag har bokat rum åt oss på Green hotel, www.greenhotel.se, som ligger i Tällberg i Dalarna (mellan Leksand och Rättvik). Det verkar vara ett riktigt mysigt och fint hotell, och det ska bli så roligt att åka dit med Camilla. Vi ska äta god mat, bada bubbelbad och bara njuta av varandras sällskap. Vi har ju inte känt varandra så länge så vi är fortfarande i det där stadiet där man kan vara med varandra 24 timmar om dygnet utan att tröttna på varandra, och så fort man är borta från varandra i någon timme så börjar man sakna varandra. Det är mycket pirr i magen och känslor som svallar. Väldigt mysigt!

Jag har till och med köpt en liten present som jag ska överraska henne med, så att det ska bli lite extra mysigt och speciellt. Fast jag skriver inte här vad det är ifall hon nu skulle råka hitta till min blogg och läsa det. Men jag kan säga så mycket som så att det har med vårt gemensamma intresse att göra, och jag tror och hoppas att hon kommer att bli riktigt glad!

mars 30, 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *