Hipp hipp hurra!

Camilla fyllde år i förrgår och jag hade planerat en mysig kväll för oss med restaurangbesök och bio. Det blev verkligen uppskattat! Nu går vi ju i och för sig på bio tillsammans ganska ofta, men jag bjöd ut henne på en riktigt dyr restaurang först, så det blev helt klart lite lyxigare än en vanlig dag. Maten var fantastiskt god. Jag smällde till och tog oxfilé och det var verkligen otroligt gott. Bra service var det också. Man får väl vad man betalar för.

Jag hade också med mig en present till Camilla. Jag ville ge henne något personligt som visade att jag verkligen hade ansträngt mig och tänkt till, så jag snokade runt lite och fick reda på att hennes favoritmärke vad gäller hudvård är Maria Åkerberg, så jag köpte ett fint presentkit med sådana produkter och hon blev verkligen jätteglad. Märket är ekologiskt och produkterna doftar väldigt gott (det bygger på aromaterapi – se vad jag har lärt mig!), så jag kan förstå varför hon gillar det.

Jag beställde från finamig.se som sålde produkterna till bra priser, och jag hittade faktiskt lite till mig själv också fast av andra märken. Jag brukar inte vara så noga med vad jag använder, men man blir lite mer fåfäng när man har någon som man vill vara fin för och imponera på. Det är verkligen trevligt och mysigt att vara i ett förhållande, och eftersom jag har varit singel ett bra tag innan så märker jag att det är mycket som man förändrar när man har en partner. Inte bara sina hudvårdsrutiner utan också hur ofta man städar lägenheten, vad man äter och en massa sådant. Men å andra sidan, det är väl så när man är nykär, och det blir säkert annorlunda när det blir mer vardag.

Hur som helst så blev Camilla som sagt väldigt glad över presenten och också över middagen och bion. En lyckad dejt med andra ord!

april 4, 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *