Flygande grisar

Ibland händer det faktiskt att grisar kan flyga verkar det som. Jag har ju tidigare sagt att det där med vinter inte riktigt är min grej. Snö och kyla har jag aldrig riktigt förstått vitsen med. Skateboard på vintern går ju inte. Eller det finns ju inomhushallar men det är inte riktigt samma grej tycker jag. Så hur kommer det sig då att grisar kan flyga? Jo, tjejen tyckte att vi skulle börja åka skidor, något som jag först inte tyckte var så intressant, men hon lyckades ändå övertala mig till slut. Vi gick till och med med i en skidklubb, tänka sig. Och vet ni vad? Efter ett tag tyckte jag faktiskt att det var… roligt att åka skidor! Det trodde jag aldrig.

Svårt i början
För någon som mig som inte åkt skidor på säkert tio år, och inte ens då speciellt mycket, så var det ganska jobbigt att komma igång. Dålig teknik och ansträngning av muskler som jag normalt inte använder så mycket ledde till rätt så massiv träningsvärk. Men jag kom in i det rätt snabbt även om jag fortfarande inte är speciellt duktig. Det kommer jag nog aldrig att bli, men tillräckligt med teknik för att bli en glad träningsåkare ska nog inte bli några problem.

Till Dalarna
Vi ska faktiskt iväg på ett träningsläger i Sverige snart, i Dalarna. Det är till Älvdalens Camping som kosan styr. De har en massa stugor och ordnar träningsläger för skidåkare (och hockeyklubbar och simklubbar) från hela landet och det verkar faktiskt riktigt mysigt. Kolla bara in deras hemsida, Alvdalencamping.se, och se själva! Det kommer att bli jäkligt roligt, det är jag helt säker på och jag kan knappt bärga mig. Det trodde jag aldrig, att jag skulle se fram mot vinteraktiviteter utomhus i snö och kyla!

januari 7, 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *