Återförsäljare av köksluckor

Det finns en stor mängd olika återförsäljare av köksluckor att välja mellan, och det kan vara svårt att avgöra vilka som är bra och vilka som är mindre bra. Här tänkte vi därför presentera tre olika återförsäljare av köksluckor som alla håller hög klass och därför med fördel kan anlitas.

Köksgiganten
För den som vill köpa köksluckor direkt över nätet är Köksgiganten ett bra alternativ, då de har ett stort utbud av en mängd olika köksluckor, till överkomliga priser. Dessa köksluckor kan sedan också fås i en mängd olika färger, vilket gör att utbudet blir ännu större. För den som vet vad hon eller han vill ha till sitt kök, och inte har några problem med att montera köksluckorna på egen hand så är Köksgiganten ett bra alternativ.

Mälarkök
Mälarkök, www.malarkok.se, är lite av motsatsen till Köksgiganten, i och med att man inte huvudsakligen är en webbaffär, utan sysslar med riktiga, gratis, hembesök i Stockholm och Mälarområdet, där man kan få se de olika materialen och färgerna ”på riktigt” innan man bestämmer sig. De hjälper sedan till att välja vad som passar i köket, och är sedan involverade i hela processen – man mäter ert kök, tillverkar och monterar köksluckorna åt er, och så vidare. Riktig gammaldags fullservice, och det till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Alternativet nummer ett för den som bor i Mälarområdet.

Luckexperten
Luckexperten, www.luckexperten.se, har funnits i ett tjugotal år, och man erbjuder bra köksluckor i flera olika material och utföranden. Den som vill kan också få dem ”specialtillverkade”, personligt extra även om det kanske kostar lite mer. Har man svårt att bestämma sig, så kan Luckexperten skicka varuprover, som man sedan kan kolla igenom för att bättre kunna avgöra vad det är man vill ha, även om det kostar en liten slant extra. En kompetent leverantör av köksluckor.

juni 6, 2014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *